Aperitiv pateuri cu branza sarata

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2019 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g branza sărată
  • 1 ou
  • 2 lg iaurt
  • 1 galbenus +1 lg lapte pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza sarata:

Dam drumul la cuptor. 

Aluatul, dezghetat in prealabil, îl intindem putin si îl tăiem patrate. 

Branza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o amestecam cu oul si iaurtul. 

Punem branza pe fiecare patrat, pliem si cu o furculita unim marginile. 

Tapetam o tavă cu hartie de copt, stropim cu apă, punem pateurile, le ungem cu ou si le coacem primele 10 min la foc iute, iar apoi la foc mediu cca 20 min. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]