Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2017 | 5787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 200 g iaurt (2.5%)
  • 150 g cascaval
  • 275 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • 400 g piept de pui
  • 2-4 legaturi ceapa verde (doar cozile)
  • 150 g cascaval
  • ulei (pentru prajit-foarte putin)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval:

Umplutura: Se taie pieptul de pui in bucatele si se fierbe 30- 40 minute. Se lasa la racit si se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica) si cozi de ceapa taiate.

Aluat: Se amesteca iaurtul cu sarea, bicarbonatul de sodiu si zahar. Apoi se adauga cascaval ras (pe razatoarea mica), faina si framantati aluatul. Il impartiti in 4 parti.

Fiecare bucata de aluat se intinde cu sucitorul, puneti umplutura la mijloc si aduceti marginile spre centru. Se mai intinde putin si se pune la prajit in putin ulei, pe toate partile,intr-o tigaie de ceramica. Asa se procedeaza si cu celelate. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placintele cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui imbracat in bacon