Aperitiv quiche a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2021 | 3654 vizualizari

 

Am vazut ca se face cu cele mai variate umpluturi. Vreau sa va arat si varianta mea, cea mai buna dupa mine.
"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 270g aluat foietaj proaspat
  • 500g costira afumata
  • 500g cascaval
  • 5 oua
  • 400g smantana
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv quiche a la Motan:

Costita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin.

Se pune la scurs intr-o sita.

Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare.

Intr-un castron se mixeaza ouale cu smantana.

Se presara piper si sare daca este nevoie.

Se adauga cascavalul si castita si se amesteca bine.

Foaia de aluat se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ridicand si marginile.

Se toarna si amestecul in tava si se niveleaza.

Daca ramane aluat se poate decora pe deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 de minute.

Cand este rumenita este gata.

Se scoate din tava si se lasa la racit.

Se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv quiche a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]