Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 4751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama
  • 500 gr telemea grasa de oi
  • 50 gr seminte de canepa decorticate
  • 700-800 gr faina alba
  • 2 oua de casa pentru uns
  • 100 gr seminte de susan alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan:

Preincalzim cuptorul la 185 grade C.

Margarina Rama se trece cateva secunde prin cuptorul cu microunde.

Punem peste margarina moale, telemeaua grasa de oi, adaugam semintele de canepa si incorporam apoi faina cat cuprinde.

Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem betigase din aluat in marimea dorita.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem ouale cu un praf de sare, apoi ungem saratelele si presaram deasupra mult susan alb.

Dam tavile la cuptor, pentru 20-25 minute, pana se rumenesc saratelele frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci (vegetarian)