Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2018 | 8027 vizualizari

 

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 3 galbenusuri de ou
  • parmezan
  • chimen seminte
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu chimen si parmezan:

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;

Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;

Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;

Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;

Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;

Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;

Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere sau pot acompania perfect o supa crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu chimen si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu spanac la cuptor