Aperitive cu carne de curcan si branza

de Dea_Dea in Curcan, 14 Mai 2013 | 3233 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata de curcan
  • sare
  • 100 gr branza telemea putin sarata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu carne de curcan si branza:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare.

Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic.

Branza se taie feliute , nu foarte groase.

Cu decupatoare de aperitive se taie o bucata de carne, una de branza , una de carne si una de branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu carne de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută cu brânză și bacon - Rețeta delicioasă și rapidă