Ardei bulgaresti cu telina in otet

de Julie in Conserve, 3 Aug 2010 | 7880 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei bulgaresti
  • 1 telina mai mare
  • 0.5 l otet de 9 grade
  • 1 l apa
  • 3 linguri sare grunjoasa neiodata
  • 4 linguri cu miere de albine
  • cateva boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei bulgaresti cu telina in otet:

Spalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt,tijele taiate rondele mai lungi si cateva felii din partea alba , tocate cuburi mai mari. Punem totul intr-un bol si  amestecam bine.

Spalam si sterilizam borcanele, apoi le umplem cu amestecul de ardei si telina. Fierbem otetul cu apa, mierea,sarea si boabele de piper, apoi  il adaugam  fierbinte in borcane. Pentru a evita spargerea , borcanele le asezam inainte pe o tava din  inox.

Asezam capacele si acoperim borcanele  cu un prosop mai gros. Le lasam asa pana se racesc bine, apoi le putem depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresti cu telina in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Julie 1

03.08.2010, 20:13

Multumesc mult tuturor!Ardeii cu telina sunt deosebiti! Va recomand sa incercati! Nadina, Corina, acum pleaca pescarusul!

mena29 1

03.08.2010, 21:38

Julie 1

04.08.2010, 08:53

Mena,cu ciorbica sau sarmalute?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet