Ardei capia la borcan

de trifadalia in Bulion, 6 Mar 2018 | 5429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg de ardei capia amestecat cu gogosari
  • 1 l de ulei
  • sare
  • salicilat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia la borcan:

Se coc ardeii capia pe plita. Se lasa la racit cu sare si se curata. Se macina ardeii curatati si gogosarii.

Se pune uleiul la incins si se toarna peste el ardeii macinati imreuna cu gogosarii. Se condimenteaza cu sare, dupa care se fierb timp de 1 ora jumate. Se adauga salicilatul cu care se mai fierbe jumate de ora.

Se depoziteaza in borcane sa se raceasca. Dupa racire, borcanele se dau intr-un dunst ( se mai feirb cu borcanul intr-o oala cu apa timp de jumate de ora pt siguranta ca vor sta pe parcursul ierii).

Se depoziteaza din nou pentru a se raci dupa care se pun in camara spre servire. Acest preparat este ideal pt ciorbe, tocanite  sau in orice mancare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]