Ardei copti cu mujdei de usturoi

de COSTEO in Salate, 16 Aug 2013 | 6586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ardei kapia
  • sare
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • zeama de la jumatate lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu mujdei de usturoi:

Alegem ardei mari si grasi in carne, fara adancituri, pentru ca sa se coaca bine pe toate partile. Se coc pe o tabla pe toate partile, sa avem grija sa nu se arda. Pe masura ce se coc, se pun intr-o oala cu capac, presarand peste ei sare grunjoasa. Lasam sa stea inabusiti in oala cam 45 minute, dupa care se jupoaie de pielite.

Se servesc cu mujdei de usturoi. Usturoiul de curata, se zdrobeste ,se sareaza, apoi se freaca cu ulei, pana devine o pasta omogena. Pe masura ce frecam usturoiul adaugam si zeama de lamaie.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Mujdeiul de usturoi se poate face si cu marar sau patrunjel, cu vin rosu sau rosie despelitata si taiata cat se poate de fin

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]