Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez

de Rocsi in Mancaruri de post, 12 Sep 2012 | 6283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • 3 ardei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • busuioc uscat
  • 1 canita orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez:

Ardeii ii punem si ii coacem. Ii lasam acoperiti cu un capac dupa ce i-am copt, apoi ii decojim, scoatem semintele si ii facem feliute. Rosiile le spalam si le decojim. Le taiem cubulete foarte mici( sau puteti sa le dati prin blender, eu am preferat sa le tai marunt). Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Adaugam rosiile, putina apa si lasam sa dea cateva clocote. Punem bucatile de ardei copt, apoi condimentam cu sare si piper. Lasam sa scada sosul, iar la sfarsit incorporam pasta de gogosari si presaram putin busuioc. Tragem tigaia de pe foc si lasam la racorit.

Intr-o cratita punem niste apa la fiert cu putina sare si piper. Cand clocoteste punem orezul si il fierbem. Il scurgem de apa cand este gata.

Pe o farfurie punem pe margini orez, iar pe mijloc ardei cu sos si servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu sos de rosii si garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (53)

Rocsi 1

20.09.2012, 21:33

Pup Mihaela

RuxyRux 1

20.09.2012, 22:26

Imi plac!!! Super!

Rocsi 1

20.09.2012, 22:38

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe in sos de vin