Ardei in otet, la borcan

de adry88 in Conserve, 17 Oct 2013 | 7734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei(kapia si gogosari am folosit)
  • 1 kg otet
  • sare
  • zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei in otet, la borcan:

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita,

Cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita adaugam sare peste ele si acoperim cu capac,lasam sa se raceasca bine

Dupa ce s-au racit ii curatam de pielita si de cotor cu seminte

Asezam ardeii in borcanele curate si sterilizate,

La 1 borcan de 800 ml adaugam 1 lingurita sare si 1 lingurita zahar umplem cu otet borcanul si inchidem,

Repetam operatiunea pana terminam,

Asezam intr-o cratita la fund un prosop si adaugam borcane apa si punem la fiert cca 30 min,

Le scoatem si le invelim cu o patura si lasam sa se raceasca bine dupa care le depozitam in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei in otet, la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti in otet