Ardei in otet, la borcan

de adry88 in Conserve, 17 Oct 2013 | 8069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg ardei(kapia si gogosari am folosit)
  • 1 kg otet
  • sare
  • zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei in otet, la borcan:

Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita,

Cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita adaugam sare peste ele si acoperim cu capac,lasam sa se raceasca bine

Dupa ce s-au racit ii curatam de pielita si de cotor cu seminte

Asezam ardeii in borcanele curate si sterilizate,

La 1 borcan de 800 ml adaugam 1 lingurita sare si 1 lingurita zahar umplem cu otet borcanul si inchidem,

Repetam operatiunea pana terminam,

Asezam intr-o cratita la fund un prosop si adaugam borcane apa si punem la fiert cca 30 min,

Le scoatem si le invelim cu o patura si lasam sa se raceasca bine dupa care le depozitam in camara

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei in otet, la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei kapia in otet