Ardei iuti la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 5 Oct 2010 | 7030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 2 l otet
  • 3 l apa
  • 100 gr zahar-
  • 100 ml miere albini
  • 2 linguri sare
  • 2 lingurite boabe musta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la otet:

Ardeii iuti se spala si se pun pe un prosop. Se face un amestesc din 2 l otet cu 3 l apa , miere, zahar , sare si boabe de mustar si se pune la fiert.

Ardeii se aseaza in borcane, cand fierbe otetul si se dizolva toate componentele se toarna peste ardei amestecul de otet ferbinte si se capseaza borcanele.

Se acopera cu o patura groasa si se lasa pana cand se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la otet" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet (pentru iarna)