Ardei kapia pane cu mozzarella

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 6552 vizualizari

 

Cantitatile se aleg dupa preferinta sau in functie de numarul persoanelor.Eu am facut doar patru bucati.Recunosc ca ma tenta sa-i pap eu pe toti pana a venit sotul de la servici.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • mozzarela
  • oua
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia pane cu mozzarella:

Se coc ardeii pe toate partile intr-o tigaie sau la gratar fara ulei.Se pun intr-un vas,se pune sare pe ei si se lasa cca 20 minute acoperiti cu un capac.

Se curata de coaja,se taie coditele,se spala cu apa rece in exterior si in interior de seminte si se lasa la scurs inca cateva minute.

Se taie feli de mozzarela atat cat sa intre in interiorul ardeiului.

Ardeiul se da prin faina amestecata cu sare si piper si prin oul amestecat cu sare.

Se prajesc in ulei la fel ca snitele pana se rumenesc.

Se pot servi cu diferite garnituri sau simpli doar cu o salata.Noi i-am servit cu tocanita de ciuperci si mamaliguta.

Sunt deliciosi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia pane cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes cu sunca si mozzarela