Ardei umpluti

de adry88 in Vita, 29 Aug 2011 | 4221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de vita
  • 100 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 2 linguri bulion
  • 300 ml ulei
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • 8 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii si se spala, apoi se lasa sa se scurga de apa

Se curata ceapa, se toaca si se adauga in uleiul incalzit. Se lasa sa se caleasca putin, se adauga morcovul dat prin razatoare, se lasa sa se caleasca putin impreuna dupa care se adauga bulionul. Se amesteca si se opreste focul. Se adauga peste carne.

Se pune intr-o cratita un pic de apa cu sare, cand fierbe se aduaga orezul si se lasa sa fiarba 2 clocote (nu trebuie sa fie fiert bine) se scurge de apa bine si se adauga peste carne.

Se adauga si restul de ingrediente, se potriveste de sare, piper dupa gust si se amesteca bine. Se umplu ardeii si se aseaza intr-o oala. La fundul oalei se aseaza o crenguta de cimbru.

Se amesteca 100 ml apa cu 3 linguri de pasta de tomate ,un pic de sare si se toarna peste ardei,se acopera cu capac oala si se da la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti