Ardei umpluti

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Mai 2010 | 4648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -12 ardei
  • -4 cepe
  • -1/2 cana orez
  • -650-700 g carne tocata
  • -2 linguri de pasat
  • -delikat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ceapa se toaca marunt,se caleste in putin ulei impreuna cu orezul spalat,pasata,delikatul!Se opreste focul si se adauga carnea amestecand bine.

Fiecarui ardei i se taie capacul si se umple cu amestecul de carne,se pune capacul sau putina faina!Se aseaza in oala,in picioare si se pune apa pana sunt acoperiti! Se fierb la foc potrivit pana se inmoaie!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]