Ardei umpluti cu carne de curcan

de Julie in Curcan, 5 Mai 2010 | 12399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru umplut aprox. 12 ardei:
  • 500 g carne de curcan
  • o ceasca orez
  • o ceapa potrivita
  • un morcov
  • 2 linguri bulion
  • marar
  • patrunjel
  • condimente
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan:

Carnea,  morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat  apoi se amesteca cu orezul spalat, oul, bulionul si condimente dupa gust( sare, piper, boia, cimbru, condiment de sarmale).

Putem folosi ardei proaspeti pe care ii spalam si ii  golim de seminte sau ardei de la congelator pe care ii vom lasa sa se dezghete si sa
se scurga bine de apa.

Umplem fiecare ardei cu pasta de carne si le punem cate un  capacel dintr-o bucata de rosie sau ii trecem prin faina pentru ca umplutura sa nu iasa.

Asezam ardeii in oala, acoperim cu apa fierbinte si punem pe foc pentru aprox 40-45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

05.05.2010, 11:32

mie imi plac indiferent cu ce fel de carnita sunt umpluti...... bine....nu chiar indiferent....

babi5 1

14.12.2014, 19:52

AndaU 1

18.08.2015, 22:16

va sugerez sa includeti si oul pe lista de ingrediente - este mentionat in modul de preparare dar nu si la ingrediente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]