Ardei umpluti cu couscous gremolata

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi rosii, injumatatiti si curatati de seminte
  • 100 gr couscous
  • 2 linguri stafide
  • 1 cub concentrat de legume
  •  2 linguri de patrunjel tocat
  •  coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura lapte
  • 2 rosii, taiate cubulete
  • ulei de masline cu piper
  • sare
  • iaurt, pentru sevire
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu couscous gremolata:

1. Incinge cuptorul la 190˚C. Intr-un vas termorezistent toarna 3-4 linguri ulei de masline cu piper si 200 ml apa.

2. Pune o cratita mica cu apa la fiert. Adauga concentratul de legume. Dupa ce a data apa in clocot adauga couscousul si stafidele. Lasa-le sa fiarba 10 minute.

3. Intr-un blender, adauga patrunjelul, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie, cateii de usturoi, mierea, laptele si 1 lingura ulei de masline cu piper.Mixeaza-le bine.

4. Strecoara cuouscousul si stafidele apoi amesteca-le cu rosiile tocate si compozitia cu patrunjel, pastrand 2 linguri din compozitia cu patrunjel.Aseaza ardeii in vasul pregatit si da la cuptor 40 minute.

5.Serveste ardeii cu iaurt amestecat cu cele 2 linguri de compozitie cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu couscous gremolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]