Ardei umpluti cu cus-cus si rosii

de Corinuta in Mancaruri cu carne, 1 Aug 2011 | 7198 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei grasi mari
  • 600 g carne tocata de pui, porc, vita sau amestec
  • 200 g cus-cus
  • 1/2 legatura patrunjel verde tocat marunt
  • 1/2 legatura marar tocat marunt
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • 600 ml rosii pasate
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cus-cus si rosii:

Se spala ardeii, se curata de cotor si seminte si se sareaza.

Se curata ceapa si usturoiul si se calesc in ulei pana se inmoaie, apoi se adauga carnea tocata, verdeata, 400 ml de rosii pasate si cus-cusul. Se condimenteaza cu sare si piper si se umplu ardeii cu aceasta compozitie cu ajutorul unei lingurite.

Se aseaza ardeii in picioare intr-o oala incapatoare, se adauga rosiile ramase si apa cat sa ii acopere. Se fierb la foc mic cca 30-40 de minute.

Se servesc cu pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cus-cus si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clisă friptă şi pită picurată