Ardei umpluti in suc de rosii

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 27 Sep 2013 | 5137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi colorati
  • 1 ceapa mare
  • 2 conserva de pulpa de rosii
  • 125 g orez basmati
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 250 g pasta de mici
  • cateva fire patrunjel
  • piper
  • sare
  • 100 ml ulei pt calit
  • 1 lingura bulion
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in suc de rosii:

Legumele se taie marunt si se pun la calit.

Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine.

Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta compozitie.

Ardeii ii spala , le taiem capacul .

In oala in care vom fierbe ardeii punem conserva de pulpa de rosii si o cana pe apa.

Umplem fiecare ardei si il punem in oala.

Punem capacelele si dam la fiert.

In timpul fierberii se mai completeaza cu apa daca e nevoie.

Se lasa pe foc circa 35-40 minute.

Se servesc alaturi de sosul in care au fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]