Aripi de curcan cu legume, la cuptor

de mihasara in Curcan, 13 Oct 2015 | 5980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 aripi de curcan
    • 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
    • 100g telina
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • 1 punga pentru friptura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume, la cuptor:

  1. Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
  2. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
  3. Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
  4. Legam punga si o aseazam intr-o tava.
  5. O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
  6. Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]