Aripi de pui pane

de Bya Ralu in Pui, 6 Dec 2012 | 4766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 bucati aripi de pui
  • ulei masline
  • 2 oua
  • faina
  • putin vin rosu
  • condimente
  • susan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Se condimenteaza aripile de pui cu sare, piper, boia dulce, ierburi aromatice, se marineaza cu ulei de masline si putin vin rosu. Se presara deasupra putin susan si se lasa la rece 30 minute.

Se prepara pasta din 2 oua, sare, piper si faina cat cuprinde.

Se dau aripile de pui prin pasta de ou si se pun intr-un ceaun in ulei incins la prajit.

Se prajesc pe ambele parti.

Se servesc cu mujdei de usturoi si cartofi prajiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]