Aripioare crocante

de LC in Pui, 10 Noi 2012 | 4826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare pui
  • o cana de faina
  • 50 g susan
  • o cana jumatate pesmet
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • 2 lingurite mustar
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Spalam aripioarele si le taiem in doua.

Intr-un vas punem faina, in altul ouale pe care le batem si adaugam smantana, mustarul si condimentele, iar in alt vas punem pesmetul cu susanul.

Trecem fiecare bucatica prin faina, ou, pesmet.

Le prajim in ulei bine incins si le scoatem pe un servet pentru a se absorbi surplusul de ulei.

Servim cu un sos picant sau maioneza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]