Aripioare de pui crocante

de Dulceatadetrandafiri in Pui, 4 Apr 2011 | 14703 vizualizari

 

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) .

 

INGREDIENTE

  • 16 aripioare de pui (mici, sa se patrunda usor)
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr faina
  • 100 gr fulgi de porumb maruntiti 
  • 2 oua
  • sare, piper, boia dulce, chilli
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui crocante:

Ai nevoie de trei vase:
- in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina
- in al doilea bati ouale si pui sare si piper
- in al treilea amesteci restul de faina, cu fulgii sfaramati, pesmetul, un varf de cutit de boia si un varf de cutit de chilli. Fulgii ii poti sfarama punandu-i intr-o punga peste care treci cu facaletul sau in robot.

Aripioarele le speli si le stergi cu prosoape de hartie apoi le treci pe rand prin primul vas, apoi prin al doilea si prin al treilea. Le pui la prajit cand uleiul din tigaie e incins (cam 2 degete de ulei) si le lasi pana se rumenesc frumos (cam 10 minute), intorcandu-le de pe o parte pe alta. Le scoti pe o farfurie cu servetele pentru a asborbi surplusul de ulei si eventual, le tamponezi deasupra cu inca un servet. Serveste-le cu salata, cu piure sau cu cartofi prajiti. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman