ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA

de Roda in Pui, 18 Iun 2009 | 7256 vizualizari

 

Sunt ideale pentru un pick.-nick la iarba verde!

 

INGREDIENTE

  • 3 aripioare de pui,
  • condimente pentru carne de pui(picante),
  • 2 linguri ulei,
  • 1/2 cutie porumb
  • 1/2 ardei rosu gras,
  • 1/2 ardei verde gras,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 1/2dl. ghiveci (preparat in casa sau din comert)
  • crema de ardei la tub,picanta(din comert),
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA:

1.Aripioarele spalate se sterg cu un prosop de bucatarie ,apoi se freca cu condimentele picante  pentru carne de pui .Intr-o tigaie de teflon,se pune o lingura de ulei, se lasa sa se infierbante si se frig aripioarele, pe toate partile, timp de 20 de minute.

2.Porumbul se scurge din conserva.Ceapa se taie rotocoale.Cele doua feluri de ardei-verde si rosu- se taie bucati si se calesc in restul de ulei cca. 2 minute.Se adauga porumbul scurs si ceapa verde.Se calesc impreuna 2 minute.Se pune peste legume ghiveciul , se sareaza si se condimenteaza cu crema de ardei ,dupa gust.

3.Pe un platou , se pun legumele si peste ele se aranjeaza aripioarele de pui.Se servesc cu chipsuri-ideale sunt chipsurile Taco- si bere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante cu sos de telina