Aripioare de pui cu smantana

de pity19 in Pui, 25 Aug 2014 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare
  • jumatate caserola ciuperci
  • 680 gr mazare la borcan
  • 175 gr smantana
  • 3 cubulete unt'margarina
  • oregano, busuioc, patrunjel
  • sare, piper, vegeta
  • supa de pui 500 ml (zeama unde au fiert aripioarele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu smantana:

Clatim aripioarele, taiem partea cu os, ce ramane taiem in doua, punem intr-o oala, adaugam apa cat sa acopere aripile si putina sare; Lasam pana acestea au fiert;

Clatim ciupercile, le curatam de pielita si taiem bucatele

Scurgem mazarea de zeama

Intr-o cratita adaugam untul sau margarina, ciupercile taiate, mazarea, oregano si busuioc, lasam la foc mic

Cand aripioarele au fiert scurgem de apa. Apa ramasa o adaugam peste legume impreuna cu aripioarele si lasam cca 5-10 minute dupa care condimentam cu  patrunjel tocat, sare, piper, vegeta si smantana. Amestecam bine si mai lasam 10-15 minute la foc mic. Luam de pe foc!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana