Aripioare de pui gratinate

de elucubratiiculinare in Pui, 1 Mai 2013 | 9235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare de pui,
  • 3 linguri ulei,
  • 1 kg broccoli,
  • 1 cană smântână,
  • 1 cană lapte,
  • 200 g cașcaval,
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui gratinate:

Aripioarele de pui se condimentează cu sare și piper și se prăjesc ușor în ulei pe ambele părți. Se adaugă broccoli desfăcut buchețele cât mai mici și stropim totul cu 50 ml apă. Se dă cratița la cuptor pentru 20 minute la 180 grade. Între timp amestecăm laptele cu smântâna și dăm cașcavalul pe răzătoarea mare. După 20 minute turnăm smântâna amestecată cu laptele și presărăm cașcavalul. Se introduce cratița din nou la cuptor pentru încă 15 minute la 200 grade. Servim fierbinte și ornăm cu felii de roșii.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]