Aripioare de pui la cuptor cu piure

de cocolina in Pui, 17 Apr 2012 | 5204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg aripioare de pui
  • 8-10 bucati
  • 1 plic condimente pui
  • 1/2 lamaie
  • 1 ramura rozmarin verde
  • 150 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • 4-5 cartofi mai mari
  • lapte
  • margarina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu piure:

Aripioarele se curata bine  se spala si se aseaza pe o farfurie mare.

Se condimenteaza si se ung cu ulei si se pun intr-o tava.

Dupa ce le-am pus in tava se stoarce o jumatate lamaie peste aripi,se pune ramura de rozmarin verde si se acopera cu hartie de aluminiu.

Se incalzeste cuptorul la 180 grade si se pune tava in mijloc.

Se lasa circa o jumate ora  dupa care dam focul la 130 grade si luam jos hartia de aluminiu.

Le mai lasam circa o jumate ora ca sa se rumeneasca putin si le scoatem de la cuptor.

Se pregateste garnitura:se curata cartofi se spala si se pun la fiert cu putina sare.

Dupa ce s-au fiert se scurg de apa se piseaza bine se adauga putina margarina,sare si se acompaneaza cu aripioarele.Merge bine si cu niste castraveti murati.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

18.04.2012, 11:19

bun

Sim0na 1

18.04.2012, 11:56

Cel mai mult imi plac aripioarele!!

Maria68 1

18.04.2012, 12:34

gustoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]