Aripioare lipicioase

de vio_dreams in Pui, 7 Feb 2013 | 7822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare pui
  • 2 portocale
  • 100 ml bere
  • 4 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • ghimbir
  • condimente pentru pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase:

Asezonam aripioarele cu condimentul pentru pui si le prajim, doar pe jumatate, pana se rumenesc usor. Punem mierea intr-un castron si o subtiem cu otetul balsamic. Adaugam berea, cateii de usturoi pisati, sarea, piperul, ghimbirul si sucul de portocale. Turnam amestecul rezultat in tigaie, peste aripioare si le lasam pe foc, pana se caramelizeaza sosul din tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

07.02.2013, 22:50

vio_dreams 1

08.02.2013, 03:09

babi5 1

12.08.2013, 20:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel cu carne de pasare