Aripioare lipicioase cu piure

de elena1988 in Pui, 4 Mar 2011 | 4553 vizualizari

 

Au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare(fara cioturi)
  • sos de soia light
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 linguri de ulei
  • 50 gr de unt
  • 7 cartofi maricei,100 ml de lapte dulce
  • sare, si putin delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu piure:

Aripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100 ml de apa si se dau la cuptor pana se rumenesc bine si se evapora si zeama din tava.

Cartofii ii punem la fiert, dupa care se paseaza se adauga, laptele, sarea si delikatul, apoi se pune in blender pana se fac ca o pasta, dupa care se pun intr-un vas si se mai tine pe foc 5 minute si se pune si untul. Daca este prea gros mai puneti putin lapte.

TIPS-URI

1

daca faceti pireul asa va iesi mai fin si mai bun ca pireul obisnuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut servit cu sufleu de cartofi