Aripioare si cartofi picanti

de vero_closca in Pui, 18 Mai 2010 | 6002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 1kg cartofi noi mai mici
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 1 plic boia iute
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare si cartofi picanti:

Se curata,se spala si se usuca cartofii si aripioarele. Se pun separat, in 2 tavite aripioarele si cartofii,se presara cu condimente,se amesteca si cu uleiul si se dau la cuptor pt 45 minute. Sunt delicioase!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare si cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]