Avocado cu ton

de cristina1985 in Ton, 15 Oct 2018 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado copt
  • 2 conserve mici de ton (56 g netx2 buc) in suc propriu sau ulei
  • 2 oua
  • 1 ceapa mica
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Avocado cu ton:

Se  fierbe apa, iar cand da in clocot, se adauga sare si cele doua oua (pe rand, cu ajutorul unei  linguri). Se fierb 10 minute, apoi se lasa la racit.

Va dati seama daca un avocado este copt, atunci cand este  moale  (dar sa nu fie patat pentru ca este stricat). Avocado se taie pe jumatate, se loveste cu un cutit  samburele, apoi rasuciti pana iese.  Aveti grija sa nu va taiati (puteti lua cu cutit care nu taie prea bine). Scoateti miezul de avocado, dar sa lasati putin din margine. Apoi, acesta se marunteste cu furculita, se amesteca cu sare, galbenusurile fierte, putina ceapa tocata marunt (nu trebuie toata) si tonul scurs. Eu am luat in suc propriu, dar puteti folosi si cel in ulei (ar fi indicat sa fie bucati).

Cojile de avocado se umplu cu acest amestec si se orneaza cu albus de ou fiert, taiat in cubulete mici. Se consuma cu paine.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Avocado cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]