Baba Ganoush my way

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 18 Noi 2010 | 11191 vizualizari

 

O varianta a salatei de vinete - de post si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 linguri de pasta Tahini
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • un praf de chimen
  • 1 praf de sumac
  • boabe de rodie
  • cateva fire de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baba Ganoush my way:

Coaceti vinetele, curatati-le. Dupa ce se racesc, se mixeaza impreuna cu 3 linguri de pasta Tahini, 2 catei de usturoi, sucul de 1/2 lamaie, 2- linguri de ulei de masline, un praf de chimen si unul de sumac + sare&piper.

Apoi se amesteca cu cateva firicele de patrunjel tocate si cu boabele de la jumatate de rodie, si se serveste cu lipie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baba Ganoush my way" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde de post