Baba Ganoush my way

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 18 Noi 2010 | 11795 vizualizari

 

O varianta a salatei de vinete - de post si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 linguri de pasta Tahini
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • un praf de chimen
  • 1 praf de sumac
  • boabe de rodie
  • cateva fire de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baba Ganoush my way:

Coaceti vinetele, curatati-le. Dupa ce se racesc, se mixeaza impreuna cu 3 linguri de pasta Tahini, 2 catei de usturoi, sucul de 1/2 lamaie, 2- linguri de ulei de masline, un praf de chimen si unul de sumac + sare&piper.

Apoi se amesteca cu cateva firicele de patrunjel tocate si cu boabele de la jumatate de rodie, si se serveste cu lipie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baba Ganoush my way" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu ceapa si usturoi o mancare ca la mama acasa