Bacalao crudo

de vik in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 6268 vizualizari

 

aperitiv
File de cod

 

INGREDIENTE

  • 100 grame de cod crud ( conserva)
  • 3 rosii mari, coapte
  • 1 lingura de capere in conserva
  • 1 varf cutit marar
  • ulei de masline extra virgin
  • paine prajita pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bacalao crudo:

Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica.

Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou,

se pune peste rosii un praf de sare

feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate

se presara capere si foarte putin marar

se toana pe marginile platoului ulei de masline extra virgin.

 

Se serveste pe paine prajita, asezand intai felia de cod si apoi rosiile amestecate cu ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bacalao crudo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii