Baccala in sos de rosii

de Bya Ralu in Peste, 14 Iul 2018 | 2876 vizualizari

 

o reteta super super delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati mici de peste baccala
  • 2 catei de usturoi
  • 2 chilli uscati
  • 1-2 cutie de rosii pasate in cutie
  • 1-2 frunze de salvie
  • ulei de masline
  • faina
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baccala in sos de rosii:

Bucatile de peste se pun pe servet de hartie.

Intr-o farfurie adanca punem faina, trecem bucatiile de peste, pe ambele parti si le punem la prajit in ulei de masline, se lasa cateva minute pe fiecare parte, se intorc cu grija ca se rup.

Se pun rosiile pasate cu putina apa si se adauga usturoiul, chilli si salvia toacate marunt.

Se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba bine.

Circa 15 minute.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baccala in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie