Bagheta umpluta

de monike in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 12920 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos si de asemenea usor de preparat.Cand le-am povestit prima data baietor mei de el au cam strmbat din nas si atunci am lasat un timp sa treaca ..L-am facut cand un erau ei acasa (l-am inpachetat in folie alimentara)si le-am spus ca l-am cumparat din magazin. A avut un succes total (mi-au zis sa mai cumpar..asa specialitate..).
Merge foarte bine la pachet sau la micul dejun,ori langa alte aperitive pe o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton,
  • 150 gr de sunca,
  • 4-5 gogosari in otet,
  • o mana de masline verzi,
  • o mana de masline negre,
  • 1\2 lamaie,
  • sare, piper.(daca mai e nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Toci sunca, gogosarii, maslinele, cubulete mici.

Scoti miezul din bagheta cu ajutorul unei linguri (sau cum te pricepi tu).Desfaci conserva...

Acum vine partea "grea" amesteci ingredientele ce le-ai taiat mai sus, cu miezul ce l-ai scos din paine, cu zeama de lamaie si cu tonul din conserva.

Compozitia rezultata o indesi inapoi in bagheta, o invelesti in folie alimentara si o dai peste noapte la frigider.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

adasev12 1

08.07.2011, 21:30

buna

mirela0911 1

08.07.2011, 23:31

as manca si eu

ionela2682 1

10.07.2011, 19:27

Si doar daca sunt de cumparat mananca strengareii....cunosc situatia!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich la cuptor