Bagheta umpluta

de Meea in Sandvisuri, 27 Mar 2020 | 3031 vizualizari

 

Baghetă umplută pentru dimineți liniștite... sau mă rog, aproape liniștite. Îți dai seama că prima dată nu am făcut destul loc în baghetă pentru ou și a curs tot când l-am pus. A trebuit să umblu toată casa dupa el ca să-l prind, zici că-i viu! Te vei distra puțin, recunosc, dar merită încercată această rețetă delicioasă și numai bună pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • unt
  • salam uscat
  • roșii Cherry
  • cașcaval
  • 2 ouă
  • 1 linguriță maioneză
  • usturoi
  • sare, piper, pătrunjel, cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

     Tăiem căpăcelul baghetei și scoatem miezul astfel încât să formăm un șanț. Ungem bagheta cu puțin unt.

      Separat, amestecăm maioneza, puțin usturoi, sare, piper și pătrunjel. Peste untul uns, punem și sosul de maioneză. Punem felii de salam, roșii și cașcaval. Punem oul, cu grijă, să nu fugă, ha! Adăugăm câteva felii subțiri de cașcaval și condimentăm cu cimbru.

    Lăsăm baghetele la cuptorul preîncălzit, la foc mic, până când s-a gătit oul.

         Gata treaba! Poftă bună!

TIPS-URI

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

28.03.2020, 21:06

Si noi mai pregatim astfel de gustari, sunt tare grozave!

Panacris 1

30.03.2020, 17:09

Ce idee faina!

dantes 1

01.04.2020, 10:56

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvici cald cu cascaval si parizer