Batoane alb-negru

de divainbucatarie in Prajituri, 7 Noi 2010 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr faina
  • praf de sare
  • 90gr unt
  • 150gr zahăr
  • 2 oua
  • 2 linguri Nesquik
  • 1 lingura cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane alb-negru:

Se amesteca untul cu zaharul. Se adauga ouale intregi si se amesteca bine, pana la omogenizare. Adaugam si faina si amestecam bine.
Compozitia obtinuta o impartim in doua jumatati. In una din ele adaugam Nesquik si cacao si amestecam pana se coloreaza compozitia. Din cele doua jumatati facem 2 bile si le bagam in staniol la frigider pentru o ora. Dupa ce le scoatem din frigider, incalzim cuptorul la 180°C. Punem hartie de copt in tava si facem 2 rulouri de culori diferite pe care le punem unele langa altele, le rasucim si le punem pe hartie. Se lasă un mic spatiu între batoane pentru ca acestea vor creşte un pic. Le dam la cuptor pentru 12-13 minute si apoi le lasam sa se raceasca pe un gratar.

Copiilor le-au placut foarte mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane alb-negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]