Batoane de legume cu branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 6893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • patrunjel,
  • ou,
  • marar,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • pesmet,
  • faina,
  • sare, piper, boia,
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de legume cu branza:

Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust,usturoiul pisat, 2-3 linguri pesmet, marar si patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine apoi ,cu mainile ude se formeaza batoanele in mijlocul carora se pune cate o bucata de branza. Se dau prin faina, ou batut cu sare si piper  si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile.
Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de legume cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]