Batoane de legume cu branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 6543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • patrunjel,
  • ou,
  • marar,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • pesmet,
  • faina,
  • sare, piper, boia,
  • branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane de legume cu branza:

Se dau pe razatoare cartofii, morcovul si pastarnacul, apoi se scurg bine de zeama. Se pun intr-un bol si se adauga peste ele: ou, sare, piper, boia dulce si iute dupa gust,usturoiul pisat, 2-3 linguri pesmet, marar si patrunjel tocate marunt. Se amesteca bine apoi ,cu mainile ude se formeaza batoanele in mijlocul carora se pune cate o bucata de branza. Se dau prin faina, ou batut cu sare si piper  si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe toate partile.
Se pot servi atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane de legume cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine umplută