Batute de pui

de gaby_duceag in Pui, 17 Oct 2010 | 9036 vizualizari

 

O reteta preluata tot de la Anisoara. Mie nu mi-au iesit asa frumos, ca nu le-am pus distantate in tava de cuptor,; voiam sa incapa mai multe:d.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati marisoare piept pui (5-600gr )
  • doua cepe
  • cascaval (aproximativ 200 gr)
  • 3-4 linguri maioneza
  • zeama de lamaie
  • un ardel gras rosu
  • ulei
  • sare si piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batute de pui:

Bucatile de piept de pui le bateti usor cu ciocanul de carne.

Le asezati intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu , unsa cu ulei si le condimentati cu sare, piper si condimente pentru pui (optional).

Ceapa o tocam marunt si o marinam in zeama de lamaie apoi o asezam peste pieptul de pui.

Se presara busuioc si apoi se pune ardeiul rosu taiat cubulete.

Se unge totul cu maioneza, se presara cascavalul ras si se baga tava in cuptorul preincalzit pana ce totul este rumenit frumos.

Noi am papat cu cartofi natur cu unt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Batute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel