Bifanas de porc cu mustar

de cristeena20 in Porc, 30 Iun 2014 | 4966 vizualizari

 

Feliile subtiri si suculente din pulpa de porc sunt bune facute in diferite moduri. Simplu intr-o chifla de paine cu sos si alaturi de o bere rece sau in farfurie cu cartofi prajiti. Bifana este o mancare tipica portugheza si am avut ocazia sa mananc niste bifanas de vis,

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de pulpa de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • sare, piper, vin alb
  • 3 linguri de mustar
  • 1/2 bere
  • concentrat de carne lichid (Knorr)
  • cartofi pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bifanas de porc cu mustar:

Marinam feliile de carne cu cateva ore inainte de a le prepara. Presaram cu sare si piper si stropim cu vin alb. Acoperim vasul si dam la frigider cateva ore.

Intr-o tigaie punem untura si adaugam feliile de bifana. Le frigem pe ambele parti, intorcand mereu. Nu se prajesc tare, avand grija carnea sa ramana otusi suculenta si frageda. Adaugam apoi marinata in care au stat , zdrobim 1 catel de usturoi si apoi adaugam mustarul, berea, amestecand mereu. La final punem 1 cutie de concentrat de carne de la knorr  si mai lasma 2-3 clocote.

Servim alaturi de cartofi prajiti sau cu paine de casa.Si nu uitati berea rece :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bifanas de porc cu mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

xana 1

01.07.2014, 01:38

Foarte bune! Asta am avut ieri la pranz

Lavinia 1

01.07.2014, 08:23

favo

cristeena20 1

01.07.2014, 11:14

xana, daca vrei o bifana de te lingi pe degete, in lisabona e un loc chiar in centrul vechi...aoleuuu...e de vis...si ieftin.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu praz si ardei copt