Bilute de orez

de aziz in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 10546 vizualizari

 

un aperitiv cald de nota10

 

INGREDIENTE

  • un pahar de orez cu bobul rotund
  • o mina carnita de pui fiarta
  • putin spanac fiert
  • o mina cascaval ras
  • 3-4 linguri pesmet
  • sare piper
  • putina supa instant
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de orez:

Se pune orezul la fiert in apa calda cu putina sare si supa instant. Cind este fiert se pune intr-o sita la scurs. Carnita de pui se toaca cu cutitul marunt la fel si spanacul fiert. Se ia orez cit sa intre in causul palmei se face loc in mijloc si se pune cite putina carnita ,putin spanac si putin cascaval,dupa care inchidem palma  si formam bilute stringind bine orezul. Se dau prin pesmet si se prajesc rapid in ulei incins ,se prajesc cit sa prinda culoare aurie,apoi se scot pe prosop de hirtie.

Se servesc cu salata spre exemplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

RuxyRux 1

16.04.2011, 23:31

Geniala idee...arata superb...Aziz...tu esti de nota 1000000

aziz 1

18.04.2011, 17:37

rux

aziz 1

27.04.2011, 11:45

hlroxana, multumesc de vizita si ma bucur ca reteta ti-a captat atentia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cascaval