Biscotti ciocolatosi

de susu in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 5249 vizualizari

 

Reteta Brandusei de aici : http://www.bucataras.ro/retete/crinkles-15752.html. Nemaipomeniti. Eu am tavalit cativa prin zahar pudra doar de proba insa pe ceilalti i-am lasat fara, mi-au placut mai mult fara zahar deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale
  • 150 g zahar tos, brun
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • ¾ lingurita praf de copt
  • 140 g ciocolata amaruie tocata marunt
  • Esenta de rom  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti ciocolatosi:

Untul la temperature camerei se freaca cu zaharul apoi se adauga ouale pe rand si se freaca dupa fiecare. Adaugam esenta si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacaoa. Punem si ciocolata si invelim compozitia in folie alimentara dupa care dam 2 ore la frigider. Formam bilute si le punem la copt pentru 10 minte. Sunt fragede, crocante si delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti ciocolatosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]