Biscuiti

de - Andreea - in Prajituri, 4 Ian 2012 | 5077 vizualizari

 

usor de facut si foarte fragezi....

 

INGREDIENTE

  • 6 galbenusuri
  • 2 oua intregi
  • 250 gr margarina sau unt
  • 250 gr zahar
  • 700 gr faina
  • 1 plic si jumatate de drojdie ptr aluat cuptor ( praf de copt)
  • esenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Se pun intr-un castron galbenusurile si ouale intregi si se amesteca cu zaharul (cu ajutorul mixerului sau a unei furculite) , pina acesta s-a topit. Se adauga apoi margarina ,care trebuie sa fie la temperatura camerei si drojdia.

Se amesteca bine in continuare, dupa care adaugam faina si se amesteca pina se obtine un aluat asemanator cu cel pentru paine.

Se intinde o foaie din acest aluat si se fac diferite forme. Eu am facut bilute si apoi le-am presat cu ajutorul palmei...

Cuptorul se incinge la 200 grade celsius. Se acopera o tava cu hirtie de copt si se pun biscuitii. Cind cuptorul s-a incalzit se introduce tava in cuptor si se lasa 15-20 minute.

POFTA UNA !

TIPS-URI

1

din aceasta cantitate se obtin 4 tavi de biscuiti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

diaconta 1

04.01.2012, 20:45

foarte buni

- Andreea - 1

05.01.2012, 00:10

miha,stiu ca pozele nu sunt prea clare...sunt facute si cu telefonul...dar o sa incerc sa imbunatatesc caltitatea lor...

Cris2711 1

06.01.2012, 11:49

si eu,si eu vreau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]