Biscuiti Anzac

de divainbucatarie in Dulciuri, 8 Iul 2011 | 5699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • 200 g nuca de cocos
  • 200 g fulgi de ovaz
  • 100 g unt
  • 2 linguri de sirop artar (in reteta originala se foloseste Golden Syrup)
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri apa fiarta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Anzac:

Amestecam faina, zaharul, nuca de cocos, ovazul intr-un castron. Topim untul si il amestecam cu sirop de artar pe foc. Bicarbonatul il stingem cu apa fiarta, apoi il punem peste untul topit. Amestecam putin sa se omogenizeze(va deveni ceva spumos), apoi turnam totul peste ingredientele solide. Amestecam astfel incat untul topit cu sirop de artar sa fie incorporat in totalitate.

Luam din compozitie si modelam bile prin presare intre palme. Le aplatizam si le punem pe hartie de copt. Coacem pentru 15-18 minute, sau pana cand biscuitii aurii.

Ii lasam sa se raceasca in tava. Va recomand sa faceti biscuitii impreuna cu copii, acestia se vor distra amestecand ingredientele.

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Anzac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Mitinita 1

09.07.2011, 10:28

inca o reteta pe care o planuiesc de mult sa o fac...daca am vazut-o la tine poate fac si eu in curand

RuxyRux 1

09.07.2011, 12:17

Deosebit de buni

ionela2682 1

09.07.2011, 16:12

imi plac tare mult. .soltateii sunt fenomenali..de cand nu mai vazusem..ma jucam cu verisorii cand eram mica ..faceam cazemate....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu rom, dulceata si ciocolata