Biscuiti Cristal

de Giana in Prajituri, 2 Oct 2013 | 7428 vizualizari

 

Dulci, crocanti la exterior, fragezi in interior.

 

INGREDIENTE

  • 100 g margarina
  • 9 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 pahar zahar pudra (paharul cu care am masurat este de 200 ml), puteti sa puneti mai putin zahar pt ca ies foarte dulci
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (am masurat 3,5 pahare)
  • zahar pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cristal:

Se amesteca margarina cu uleiul, oul, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se framanta compozitia cu faina si praful de copt pana obtinem un aluat tare. Se pune zaharul pentru ornat pe o farfurie. Facem bilute de marimea unei nuci, le dam prin zahar si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem biscuitii la 170 grade C pana se rumenesc dedesubt (la mine s-au copt in 20 min).

Cand ii scoatem din cuptor ei vor fi moi, insa dupa ce se racesc devin crocanti si se farama in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cristal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

AndreeaCristea11 1

13.10.2013, 14:41

Cam cati biscuiti ies din cantitatile de mai sus? exact cati sunt in ultima imagine? Par asa de deliciosi! de-abia astept sa ii prepar :>

Giana 1

15.10.2013, 08:11

Da Andreea, mi-au iesit cati sunt in imagine (+3-4 bucati care n-au mai rezistat pana la poza si au fost mancati), eu i-am facut mai maricei cu diametrul de aprox. 5 cm.
Ma bucur ca ti-a placut reteta, sper sa-ti placa si gustul, sunt foarte usor de preparat.

Ramonaa 1

10.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cantuccini (biscuiti italieni) cu migdale