Aceasta este prima reteta pe care o scriu pe acest site si vreau sa va spun ca ador toate retetele de aici care sunt toate minunate.Acesti bicuiti ii fac de cateva luni de cand am decis sa nu mai cumpar biscuiti din comert.
Am mixat untul cu mierea de albine pana s-a facut spuma si apoi am adaugat ouale, zaharul vanilat si praful de copt si am mai mixat un minut. Am adaugat faina in ploaie si am amestecat cu o lingura de lemn, pe urma am adaugat fulgii de ovaz si stafidele si am inceput sa framant cu mana pana am obtinut un aluat care nu ramane pe maini si nu este nici prea tare nici prea moale.
Pe masa unsa cu ulei am intins o foaie de aluat nu prea gros si am decupat cu un pahar biscuitii pe care i-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am dat la cuptorul la 180 de grade pana se rumenesc. Se lasa la racit si se servesc cu lapte sau cafea sau ce doriti :))
Pofta buna!
1
In loc de stafide se pot adauga fulgi de ciocolata