Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz

de JulyCris in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 6733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr unt
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri lapte
  • esenta de vanilie
  • 200 gr faina de ovaz
  • 1 vf cutit bicarbonat
  • 1 si 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 gr fulgi de ovaz
  • 150 gr zahar brun(eu am folosit indulcitor)
  • Optional
  • 2 linguri cu varf cu ciocolata 75% cacao,maruntita cu cutitul
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz:

Untul(la temperatura camerei) l-am taiat cubulete si l-am pus intr-un castron cu sarea si indulcitorul(zaharul).Am mixat pana a devenit un amestec cremos.Am adaugat mierea,vanilia si laptele si am mixat pana am omogenizat.Daca folositi ciocolata,adaugati si mixati scurt. Faina am amestecat-o cu praful de copt si bicarbonatul si am adaugat peste crema de unt.Am incorporat cu mixerul la viteza mica.Am adaugat fulgii de ovaz si am omogenizat bine compozitia.

Cu ajutorul unei lingurite,am luat din compozitie si am pus pe hartia de copt. Am aplatizat putin.In mijlocul fiecarui biscuite am pus cate o stafida.Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.I-am scos si i-am pus pe un gratar la racit.

TIPS-URI

1

Compozitia este moale,biscuitii cand ies de la cuptor sunt crocanti la exterior si moi la interior.

2

Se pastreaza in caserole inchise etans.

3

Din aceasta compozitie,ies aproximativ 40-42 de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi si faina de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscotti cu ciocolata