Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Iun 2015 | 4220 vizualizari

 

Nu va puteti imagina cat sunt de fragezi...au fost dementiali ... merita din plin sa fie incercati .

 

INGREDIENTE

  • 50 g unt ( sau margarina)
  • 50 g zahar tos
  • 1 ou
  • 3 linguri suc de portocala
  • 150 g faina tip '00'
  • 1\4 praf de copt
  • pepite de ciocolata
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata:

Untul ( sau margarina) se scoate din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei .

Punem intr-un bol untul si zaharul si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana devin o crema de culoare alba .

Adaugam oul,sucul de portocala si mixam bine in continuare .

Punem apoi faina impreuna cu praful de copt si amestecam bine ingredientele.

La sfarsit punem pepitele de ciocolata si amestecam.

Acoperim bolul cu folie de plastic si dam la frigider pentru cateva ore .

Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei lingurite punem aluat in tava lasand spatiu intre biscuiti. Pentru o forma mai frumoasa folositi posh-ul. 

Dam la cuptor la 180 grade pana ce biscuitii sunt usor maronii pe margini. ( in jur de 10 minute) .

Se lasa sa se racoreasca ( daca este posibil) :) 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu portocala si pepite de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţeta adaptata