Biscuiti de post cu dulceata si rodii

de Bucataras Diana in Dulciuri, 22 Noi 2016 | 3688 vizualizari

 

M-am imbolnavit de biscuiteala :) Ce imi place la acest site este faptul ca te provoaca :) Pana la acest concurs nu facusem nici un fel de biscuite sau de fursec. :) Baietii mei va multumesc! :P M-am inspirat de la Lalena. :)

 

INGREDIENTE

  • cca. 350 gr faina
  • 60 gr cacao
  • 1 borcan de 400 gr dulceata mixta de visine, capsuni si afine
  • 140 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 80 ml ulei
  • 2 rodii
  • esenta de rom
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu dulceata si rodii:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C si amestecam intr-un vas faina, cacaua, praful de copt si sarea. In alt vas, amestecam dulceata, zaharul, boabele de rodie maruntite la robot si scurse partial, esenta de rom si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul de faina in vasul cu dulceata. Amestecati cu o lingura. Adaugam si restul de faina in reprize. Framantam aluatul cu mainile, pana iese un aluat moale, nelipicios. Modelam bilute din aluat pe care le aplatizam si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Nu tineti la cuptor mai mult de 10 minute, chiar daca vi se par moi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu dulceata si rodii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa de post