Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)

de vio_dreams in Prajituri, 4 Apr 2013 | 5286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr tarate de ovaz
  • 100 gr faina integrala
  • 150 gr margarina vegetala moale
  • 100 gr miere de albine
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post):

Punem intr-un vas taratele de ovaz, faina, praful de copt si scortisoara. Adaugam margarina  moale si mierea.

Framantam bine cu mainile pana obtinem o compozitie omogena. Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.

Aplatizam bila de aluat cu mana si o asezam pe suprafata de lucru pe care am presarat tarate de ovaz. Presaram si deasupra tarate si intindem foaia cu sucitorul. Decupam biscuitii cu o forma.

Ii desprindem cu grija si ii punem in tava.

Punem biscuitii in cuptorul incalzit in prealabil si ii coacem circa 5-10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri